Velkommen til Kildegaard
Bed&Kitchen

Overnatning på landet, ved vandet.

Læs mere omkring Kildegaard

OM STEDET


Leder du efter overnatning, festlokale eller ferielejlighed i dejlige, landlige omgivelser, er Kildegaard Bed & Kitchen stedet for dig. Med kun 2 km til strand og skov er her oplagt til gåture, kystfiskeri og badning i skønne naturomgivelser. Desuden har vi et hyggeligt sommerhus på den sydfynske ø, Strynø, som også lejes ud.

Kildegaard Bed & Kitchen blev til i 1993, da Steffen Kildegaard besluttede at lave den gamle gård om til et Bed & Breakfast. Stedet blev til med et ønske om at møde forskellige mennesker fra hele landet og verden - vi vægter imødekommenhed og hjælpsomhed højt. I 2003 blev kostalden lavet om til et selskabslokale, så der ud over overnatning også er mulighed for at holde diverse arrangementer.

Gården har gennem årene gennemgået mange renovationer for at følge med tiden, men bibeholder stadig sin landlige charme. En ting der er forblevet det samme, er den smukkeste udsigt over storebælt, som man nyder godt af på alle årstider.

 • Opstod i 1993 - Renoveret gennem årene.
 • Vægter imødekommenhed og hjælpsomhed - Med et ønske om at møde mennesker fra hele landet.
 • Bed & Kitchen - Fuld udstyret køkken, gratis kaffe/te, sørger selv for alle måltider.
ferie værelse overnatning

Overnatning

6 dejlige værelser


6 dejlige værelser til overnatning med tv beliggende på 1. sal med seperat indgang.

Der er 3 badeværelser, 2 køkkener og stor opholdsstue til deling mellem de 6 værelser. Der er trådløst netværk med adgang til internet. Fra stue, terrasse og have, er der den smukkeste udsigt til Storebæltsbroen. Man står selv for morgenmaden og der er gratis kaffe og te til rådighed i køkkenet.

Værelserne er røgfri og hunde modtages ikke. Stranden er særdeles velegnet til kystfiskeri, og der er renseplads og stor fryser til fangsten.

 • 6 værelser - Med fladskærms tv
 • Flot udsigt - Ud over Storebæltsbroen
 • 2km til skov og badestrand - Velegnet til kystfiskeri

Brug for mere plads

Ferie lejlighederHele første etagen kan også benyttes som en kæmpe ferielejlighed. Der er sengepladser til 18-20 personer fordelt på 6 værelser.

Der er 3 fælles badeværelser, et mindre køkken samt et større godt udstyret køkken, som er beliggende i højloftet køkken-alrum med spisebord, flere sofagrupper, brændeovn og større fælles tv.

Fra alrummet er der direkte udgang til en 40 m² stor, høj terrasse. Her er udsigt i første parket til den pragtfulde Østfynske natur med skov, marker, Storebælt, og Storebæltsbroen, et af Danmarks største bygningsværker. Medhørende stor have med gynger, græsplæne til boldspil, og bålplads.

Der er mulighed for leje af grill og køb af kul og brænde til brændeovn til fornuftige priser. Efter aftale reddes sengene op for 50 kr. pr. sengeplads.

Hele 1. salen lejes også gerne ud på weekend basis. Steddet er ideelt til en weekend med vennerne, familiesammenkomster, firmafester, foreninger og lystfiskergrupper mm.

Der er mulighed for leje af større ekstra lokale med køkken, se under. Hele 1.salen er røgfri og hunde og andre dyr modtages ikke.

1. salen kan også opdeles i 2 lejligheder.

 • Lille ferielejlighed - Med plads til overnatning for 8 personer
 • Stor ferielejlighed - Med plads til overnatning for 10 personer
ferie lejlighed overnatning

Festlokale

Hyggeligt selskabslokale


Dejligt festlokale/selskabslokale med møbler, service, og plads til 50 personer. Der er køkkenfaciliteter og toilet. Fadølsbaren er med godt musikanlæg, medbring egne CD'er. Kulsyre til fadølsanlæg kan købes efter aftale. Der er direkte udgang til stor overdækket terrasse med flot udsigt. Lokalet udlejes sammen med den store ferielejlighed på 1. sal med 18 sovepladser fordelt på 6 værelser. Læs mere om ferielejligheden og overnatning under ferielejligheder. Der er parkering på perlesten og græs. Mulighed for campingvogne, hør nærmere.

festlokale fyn
festlokale overnatning

Masser af plads til opdækning


Der har med succes siddet 50 gæster i lokalet. Der er mange måder at stille borde og stole op på, skal der serveres ved bordene eller hentes ved tag-selv-bord? Se billederne for eksempler. På billedet med grønne duge er der dækket op til ca. 32 personer med rigtig god plads til at alle kan komme til det store tag-selv-bord. Der er også separat gavebord og plads til adskillelse med forhæng til køkkenet.

Den overdækkede terrasse


Overdækket terasse beliggende foran festlokalet, her festligt pyntet op til fest med udsigt til den flotte natur, den store have og Storebælt. Giver rig mulighed for at flytte festen udendørs i godt vejr og nyde den flotte natur.

festlokale

Se vores priser


Værelser


 • Enkeltværelse
  300 DKK pr. dag
 • Dobbeltværelse
  450 DKK pr. dag
 • Familie (3 personer)
  600 DKK pr. dag
 • Ekstra opredning
  100 DKK pr. dag

Priserne er inkl. sengelinned og håndklæder. 10% rabat ved mere end 3 nætter.


Lejligheder


 • 2 vær lejlighed
  3900 DKK pr. uge
  2600 DKK pr. weekend
 • 4 vær lejlighed
  6800 DKK pr. uge
  3700 DKK pr. weekend
 • 6 vær lejlighed
  9200 DKK pr. uge
  5100 DKK pr. weekend

Priserne er excl. sengelinned, incl lys, vand, varme, slut rengøring og moms..


Festlokale


 • Et døgn
 • En weekend
 • 5100 DKK
 • 6800 DKK

Tillæg pr. ekstra døgn 1500 DKK.

Prisen er inkl. el, vand, varme, slutrengøring, moms men ekskl. sengelinned.

Festsal alene til konfirmationer samt lettere eftermiddags-arengementer, 1 døgn incl lys, vand, varme, slutrengøring, og moms 3000 kr.


Håndværker


Er du håndværker og mangler et sted at bo i hverdagene? Vi tilbyder gode parkerings muligheder med masser af plads.

Kontakt os for yderligere muligheder og pris.


Sådan finder du os


Fra Nyborg mod Svendborg ad Svendborg Landevej
- til venstre ved første skilt mod Tårup / Tårup Strand (Langæblevej)
efter Langæblestenen - til venstre mod Slude Strand (Hagenborgvej)

Steffen Kildegaard
Hagenborgvej 3 Tårup
5871 Frørup
Phone: +45 65 37 15 15
Cell: +45 21 40 13 14
e-mail: mail@kilde-gaard.dk

(Klik på kortet for at zoome)
MAP

Seværdigheder i området


Aktiviteter

Dejlige omgivelser


Ud over en pragtfuld udsigt, der måske mere interesserer voksne, er der gyngestativer og hoppepude til rådighed samt en stor græsplæne, med plads til leg og boldspil. Legemulighederne ligger dejlig langt fra befærdet vej, så det er meget trygt at lade ungerne løbe ud.

En dejlig dag kan så afsluttes med snobrødsbagning, pølseristning og lejrsange på en dejlig afskærmet bålplads.

fyn natur ferie
fyn natur ferie

Her er dejligt - også uden for sæsonen


Uden for sæsonen kan alle - også børn, have fornøjelse af stedet og omgivelserne. Med den rigtige påklædning, kan mange timer bruges på stranden eller i skoven hele året rundt.

Østfyn er i det hele taget utrolig smuk, og byder på mulighed for dejlige gå- eller cykelture, eller bare afslapning og ferie.

Stranden er berømt for kystfiskeri, så også uden for badesæsonen kan man nyde at bruge tid der, eller man kan tage til det nærliggende Nyborg og leje en tur med fiskekutter. Der arrangeres regelmæssigt ture man kan booke sig ind på. Se mere på taarup portalen og visit nyborg.